zondag 31 augustus 2014

Logeren


Van het weekend had de baas van Gaia andere bezigheden en dus zaten wij met haar opgescheept :)
Man!

Eerst hebben we dat dekken nog eens dunnetjes heel behoorlijk over gedaan. Vervolgens hebben we dat dekken nog eens dunnetjes heel behoorlijk over gedaan en tenslotte....
De bazen dachten altijd dat een hond alleen maar gedekt wilde worden in die paar vruchtbare dagen en krabden zich zo nu en dan wel achter de oren, maar die realiseerden zich gewoon niet dat dit echte liefde is!

Maar ja.
Een hond moet ook wel eens eten, dat eten moet er weer uit, kortom zo heel nu en dan gingen we dan met de baas mee naar buiten.
Die ging dan weer plekken opzoeken waar geen andere honden kwamen omdat ze dacht, ja lekker; zal je dus net zien dat ze gewoon nog WEL vruchtbaar is en we dadelijk een spontane outcross op ons geweten hebben, dus Gaia werd ook panisch aangelijnd zodra er op 2 kilometer een andere hond gespot werd.

Lang verhaal kort; TOP weekend.

1 opmerking:

  1. Zóó, Thorgal, jongen, je hebt je baasje dus weer zover gekregen om de wereld van jouw doen en laten te laten meegenieten? Je hebt er anders wel het nodige voor uit de kast moeten halen, zo te zien. Maar dat vond jij hélemaal niet erg, toch? :-)

    groetjes, Amani

    BeantwoordenVerwijderen