zaterdag 19 mei 2012

relaxen

De baas zit met de jongens een paar dagen in het buitenland dus ik moet het deze dagen met dat chickie en de grote baas doen. Je ziet het gelijk he! Wij mannen houden van chillen.
En van de Viva ja.

6 opmerkingen:

  1. Tjonge jonge, Thorgal, wat heb jij toch een hondenleven! :-)

    groetjes, Amani

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ben ik nog even: Thorkal, snapt de baas wel wat nu de bedoeling is als je zo ligt?? Denkt hij misschien dat je de boel een beetje ligt te luchten, of zo? Kijk, als een Saarloosje op deze manier naast de bank of stoel ligt, wordt van de baas verwacht dat hij/zij zijn/haar arm langs de bank of stoel laat hangen en vervolgens héél zachtjes over je buik gaat aaien (in je oksels is óók lekker). Als ze dit nog niet snappen, moet je met je voorpoot tegen de bank of arm van de baas gaan slaan/duwen. Niet te hard, want dat irriteert ze dan weer, maar stevig en nadrukkelijk. Meestal gaat die arm dan vanzelf naar beneden en voor je het weet krijg jij een kriebelbeurt van 10 minuten of zo. Maar misschien heb jij deze methode al lang ontdekt; je lijkt me slim genoeg!

    Groetjes, Amani

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij doe je het nog steeds fout, je snapt toch wel dat je op de bank lekkerder ligt dan op de grond. Baasje kan makkelijk gewoon op een stoel zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mensen, ze zijn weer thuis. Hoera!
    En wees allen niet bang; een blinde kan zien dat ik hier nodig gekriebeld moet worden, dus dat snappen zij dan ook nog.
    Net :)

    BeantwoordenVerwijderen