donderdag 15 november 2012

Truuk

Onwijs goeie truc die ik jullie niet wil onthouden;
Als de baas weggaat, ga je heel zielig zitten kijken in de vensterbank.
Zodra ze de hoek om is of je de auto voorbij ziet rijden, ga je op onderzoek uit en vreet je, ik noem maar eens wat, een heel pak van 8 wrap tortilla's op, dat toevallig op het aanrecht was blijven liggen.
Vervolgens natuurlijk ff lekker uitbuiken op de bank, maar niet verslappen want;
Zodra je haar voetstappen OF de auto hoort, ga je dus weer heel zielig in de vensterbank naar buiten zitten te kijken.
Zij denkt dan serieus dat je de afgelopen 75 minuten met je kont op die houten vensterbank hebt gezeten, komt helemaal schuldbewust binnen en gaat jou heel lekker kroelen. En als ze dan de verpakkingsrestanten van bijvoorbeeld 8 tortilla's op de grond ziet liggen, dan denkt ze, straffen heeft nu geen zin meer; is al gebeurd.
Top!

Vraag me alleen af of dit morgen ook nog werkt.

2 opmerkingen:

  1. ja, vast, als ze tenminste weer iets op het aanrecht vergeet :-). Maar misschien is het handiger als je baasje een of ander kluifje of zoiets voor je heeft als ze weggaat. Niet direct mee op de bank springen hè, want dan kan ze je bankluieren niet negeren (uit opvoedkundig oogpunt). Nee, die truuk met de vensterbank en zielig kijken werkt subliem! Die moet je erin houden, jongen. En natuurlijk niet zó ontspannen op die bank liggen, dat je de auto niet meer hoort en ze je betrapt!

    groetjes, Amani

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet te veel de baas opvoeden. Neem van mij aan... dat is altijd het beste!

    BeantwoordenVerwijderen