dinsdag 4 september 2012

Updeetje

Ben gister voor controle naar de DA geweest maar de bult die er zat is echt al een stuk kleiner.
Vanochtend probeerde de baas me te spoelen maar toen was de wond al vrijwel dicht dus nu moeten we het maar van de antibiotica hebben.
Komt goed mensen!

ps; for something completely different; bij de dierenarts hing een briefje dat OVERAL in Rotterdam op de uitlaatplekken gif gevonden is. Het gaat om rattengif dat in brood of vlees verstopt wordt en dodelijk is.

ps2; en als de baas dan naar Vlaardingen rijdt om met je te gaan lopen, ff een tip geven dat ze vooral NIKS in de auto laat liggen. GRRR!

4 opmerkingen:

  1. Fijn dat het weer beter met je gaat Thorgal.

    @ ps; hopelijk wordt deze idioot snel gepakt

    @ ps2: vroeger was er een goede remedie tegen dit soort gasten, kielhalen! In Vlaardingen is wel een (groot) schip en water te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou moe! Wat een stories allemaal. Tante schrikt wel het meeste van juw bult hoor. Hoop dat het snel geneest. En wat een ellende voor jouw baasjes, dat gif en die rovers. Weet je wat? Zeg maar aan de baas dat ze de snel deze week uit haar agenda moet schrappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi dat je van dat spoelen af bent. Hopelijk is die antibiotica kuur nu voldoende.
    Wat die idiote gifgooier betreft: we hadden het eerder al over 'your place or mine', dat wordt voorlopig dus even niet 'your place', als je het niet erg vind. Maar jij bent natuurlijk altijd welkom in my place, hunkie van me! :-) :-)

    groetjes, Amani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey baby, de baas zegt dat ze op het moment alleen maar kleine stukkies rijdt tot ze haar nieuwe rijbewijs heeft (ook gejat immers) maar dat ze je gaat mailen (of bellen, maar dan moet ze ook nog ff een nieuwe telefoon)

      Verwijderen